De Ganzenhoeve V.o.f.
Ganzenweg 9 - 4041 AX - Kesteren
E-mail: info@zorgboerderij-deganzenhoeve.nl
Tel. 06 - 2384 6703 / 0488 - 48 13 23

De Ganzenhoeve bestond in september 2022 10 jaar!

In september 2022 bestond de Ganzenhoeve 10 jaar!
Lees meer

Lammetjes geboren!

Lammetjes geboren!Op de Ganzenhoeve zijn er lammetjes geboren!
Lees meer

Coronavirus

I.v.m. het coronavirus is de Ganzenhoeve gesloten. Voorlopig tot en met 6 april 2020
Lees meer

2019 in vogelvlucht

2019 in vogelvluchtAlle veranderingen en nieuwtjes van het jaar 2019 worden hier in het kort verteld!
Lees meer

2017 in vogelvlucht

2017 in vogelvluchtIn het kort wordt er verteld wat er in 2017 rondom de Ganzenhoeve plaatst vond.
Lees meer

Week van de opvoeding 2016

Week van de opvoeding 2016Kinderen van de Ganzenhoeve lieten zaterdag 8 oktober 2016 zien wat zij geleerd hadden in de achterliggende maanden over het thema:”contact”. Hoe makkelijk is het om op een goede manier contact te maken? Of hoe moeilijk is dit soms?
Lees meer

Ouderen ook hartelijk welkom op de Ganzenhoeve!

Ouderen ook hartelijk welkom op de Ganzenhoeve!De activiteitenruimtes op de Ganzenhoeve worden vernieuwd. Er komt meer ruimte bij. Ook voor ouderen een fijne en goede dagbesteding.
Lees meer

Oliebollenbakken bakken!

Oliebollenbakken bakken!30 December 2015 was de afsluiting van het jaar.
Lees meer

Kalfjes op de Ganzenhoeve

Eind mei kwamen vier kalveren op de Ganzenoeve.
Lees meer

Week van de Opvoeding, 11 oktober 2014

Week van de Opvoeding, 11 oktober 2014Op uitnodiging van Centrum Jeugd en Gezin deden wij met de kinderen mee met het project van de Week van de Opvoeding.
Lees meer

Zaterdagse activiteiten

Zaterdagse activiteitenWat doen we op de Ganzenhoeve. Zomaar wat beelden van de activiteiten.
Lees meer

Keurmerk voor de Ganzenhoeve

Keurmerk voor de GanzenhoeveHet kwaliteiskeurmerk is toegekend aan de Ganzenhoeve: maart 2014.
Lees meer

Klanttevredenheidsonderzoek

KlanttevredenheidsonderzoekElk jaar wil de zorgboer(in) weten wat ouders vinden van de zorgboerderij. Daarom wordt aan ouders gevraagd het klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. De uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek worden verwerkt door de Coöperatie Boer en Zorg. Daar is de Ganzenhoeve lid van. Door inzicht in de klanttevredenheid te krijgen kan de Ganzenhoeve concrete verbeteringen maken.
Lees meer

12 oktober 2013 Spelenderwijs Opvoeden!

12 oktober 2013 Spelenderwijs Opvoeden!Kinderen van de Ganzenhoeve deden mee met het thema: Spelenderwijs Opvoeden. Dat deden zij bij de honden.
Lees meer

Opvoedweek Neder-Betuwe

Kinderen geven spelenderwijs een gehoorzaamheidstraining aan een aantal honden.
Zij hopen dit D.V. 12 oktober aan hun ouders te demonstreren.
Lees meer

Inspraakmiddag voor de ouders!

Inspraakmiddag voor de ouders!De Ganzenhoeve organiseerde op zaterdag 29 juni een inspraak moment voor de ouders van de deelnemers van de Ganzenhoeve. Broertjes en zusjes mochten meekomen.
Lees meer

4.30 m springplezier!

4.30 m springplezier!12 juni leverde Sando Skelters & Trampolines uit Middelburg een grote nieuwe trampoline met een doorsnede van 4.30 m en een demo model skelter-quad.
Lees meer

Netwerkbijeenkomst maandag 27 mei 2013

De netwerkbijeenkomst, die 27 mei 2013 gehouden werd in het gemeentehuis van Neder-Betuwe was zeer geslaagd. Ongeveer 60 professionals binnen de jeugdzorg ontmoetten elkaar.Lees meer

Twee veulens erbij!

Twee veulens erbij!De ezels Maria en Rosalinde hebben ieder een mooi en lief veulentje gekregen. Maria heeft een licht getinte zoon Rosalinde een bonte zoon. Nu grazen er drie blije moeders met vrolijke veulens in de wei.
Lees meer

Een ezeltje geboren!

Een ezeltje geboren!De bruine ezel Thereza heeft 14 mei een veulentje gekregen. Onder de luifel van het tuinhuisje lagen moeder en kind. De geboorte was zeer voorspoedig verlopen.
Lees meer

April 2013 oranje gekleurd

April 2013 oranje gekleurdApril 2013. Op 30 april hebben wij als Nederlanders een koning en koningin gekregen. Daar hoort oranje bij. Versierde skelters, oranje cakejes
Lees meer

Een orgel voor de Ganzenhoeve

Een orgel voor de GanzenhoeveDe Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Lienden schafte nieuw kerkorgel aan.
Het goede oude orgel werd aan de Ganzenhoeve geschonken.
Lees meer

Een konijnenhok voor de Ganzenhoeve

Een konijnenhok voor de GanzenhoeveTwee mooie konijnenhokken met toebehoren en vier konijnen. Een prachtig geschenk voor de Ganzenhoeve.
Lees meer

Skelters van de Ganzenhoeve

Skelters van de GanzenhoeveMede dankzij sponsoring van een plaatselijke kerkelijke gemeente, heeft de Ganzenhoeve beschikking over een aantal leuke skelters gekregen.
Lees meer

Certificering Kwaliteitssysteem

Het kwaliteitssysteem, dat de Ganzenhoeve heeft ingediend is door de Federatie van Landbouw en zorg goedgekeurd. Dit is de eeste stap naar het Keurmerk "Kwaliteit laat je zien".
Lees meer

15 februari 2013 Zoönosen Keurmerk

De Gezondheidsdienst voor dieren heeft 16 februari 2013 het Keurmerk Zoönosen afgegeven omdat de Ganzenhoeve laat zien maatregelen te nemen om besmetting met zoönosen te voorkomen.
Lees meer

Week van de jeugdzorg

In het kader van de Gelderse week van de jeugdzorg brachten raadsleden van gemeente Neder-Betuwe een bezoek aan de Ganzenhoeve. Met als doel te ervaren wat er zoal aan jeugdzorg binnen gemeente Neder-Betuwe geboden wordt. Nicolien de Geus, beleidsmedewerker Jeugd en projectleider 1-loket gemeente Neder-Betuwe, organiseerde deze stage.
Lees meer

Adallam verkoping geslaagd!

Adallam verkoping geslaagd!Na een gezellige drukte tijdens de Adullam verkoping, ging iedereen voldaan naar huis. Ook de Ganzenhoeve was actief. Ieder jaar in september organiseert het verkoop-comité van stichting Adullam afdeling Kesteren een verkoping. Mensen uit de aangrenzende dorpen doen mee om zo een steentje te kunnen bijdrage aan de stichting. Hoewel het inzamelen van geld een doel is, blijkt het gevoel van saamhorigheid zeker zo belangrijk te zijn.
Lees meer

Sierkalebassen oogst in volle gang

Sierkalebassen oogst in volle gangOp de Ganzenhoeve worden de sierkalebassen geoogst. In het voorjaar werden de pitten van deze vruchten gepoot. De cliënten volgen het hele proces. Van pit tot vrucht. Van oogst tot tuincentrum.
Lees meer

Druk bezochte informatieavond van 5 september

De informatieavond was voor Geurt en Hanneke een mijlpaal. De vergunning voor de zorgboerderij was die dag verleend. De Ganzenhoeve kan aan de slag.
Lees meer

De Ganzenhoeve in actie voor stichting Adullam

In actie met elkaar en voor elkaar. Deelnemers op de Ganzenhoeve doen mee met de verkoping voor stichting Adullam.
Lees meer

Roemeense bezoekers

Roemeense bezoekersTijdens de kerstperiodes 2010 en 2011 ontvingen wij in samenwerking met de stichting Jacob's Well Noodhulp Roemenië wederom een aantal Roemeense gasten.
Lees meer