De Ganzenhoeve V.o.f.
Ganzenweg 9 - 4041 AX - Kesteren
E-mail: info@zorgboerderij-deganzenhoeve.nl
Tel. 06 - 2384 6703 / 0488 - 48 13 23

Klanttevredenheidsonderzoek

Elk jaar wil de zorgboer(in) weten wat ouders vinden van de zorgboerderij. Daarom wordt aan ouders gevraagd het klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. De uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek worden verwerkt door de Coöperatie Boer en Zorg. Daar is de Ganzenhoeve lid van. Door inzicht in de klanttevredenheid te krijgen kan de Ganzenhoeve concrete verbeteringen maken.

Zaterdag 30 november kwamen bijna alle ouders bij elkaar op de Ganzenhoeve om het klanttevredenheidonderzoek in te vullen.
De middag werd begonnen met Bijbellezen en gebed door de zorgboer. Daarna vertelde zorgboerin wat het programma inhield. Ook gaf ze uitleg aan het klanttevredenheidsonderzoek.

Nadat de ouders het onderzoek hadden afgerond volgde er een presentatie over gezond slapen. De heer Stam, van Slaappunt vertelde  op een boeiende manier de voordelen van slapen onder Australische Kasjmier en Merinos wol. Ouders toonde veel interesse in de producten van Slaappunt. Het motto van Slaappunt is “gezond slapen”.
Om kwart voor 4 eindigde de zorgboer met Bijbellezen en dankgebed. Ouders konden nog even napraten onder het genot van het nuttigen van gehaktballetjes en lekker drinken.

De Ganzenhoeve nodigt 3 á 4 keer per jaar de ouders uit om met elkaar contacten te leggen en te onderhouden. Daarbij nodigt de Ganzenhoeve soms iemand uit voor een presentatie. De achterliggende gedachte is, dat ouders een leuk programma krijgen aangeboden en of het aansluit aan de behoefte van ouders en hun kinderen. Tegelijkertijd mogen de broertjes en zusje meekomen. Er is voldoende begeleiding voor de kinderen aanwezig om de ouders een ontspannen  middag te bezorgen. Ouders laten weten deze ontmoetingsmomenten zeer te waarderen.
 
 
 
Ga terugBekijk alle foto's