De Ganzenhoeve V.o.f.
Ganzenweg 9 - 4041 AX - Kesteren
E-mail: info@zorgboerderij-deganzenhoeve.nl
Tel. 06 - 2384 6703 / 0488 - 48 13 23

Ouderen ook hartelijk welkom op de Ganzenhoeve!

Aanpassingen op de Ganzenhoeve!

Ook ouderen hartelijk welkom!

 
De “kippenschuur” van de Ganzenhoeve wordt opgeknapt. De ruimte wordt ingericht voor de oudere deelnemers, die voor dagbesteding op de Ganzenhoeve komen. Er is een aparte ruimte om even terug te kunnen trekken. Rust is een belangrijk item voor ieder mens. Door de stalruitje kun je naar gezellig buiten kijken. Tussen de lindebomen door kun je groente tuin zien. Bunt Woningstoffering Ochten heeft de vloer van de ruimtes keurig voorzien van PVC.
Ook de “1e afdeling” krijgt een metamorfose. Waar eerst de skelters stonden en plaats waar getimmerd werd wordt nu ingericht als activiteitenruimte. In de hoek is een knusse keuken geplaatst met uitzicht naar de tuin.
In de “Autoschuur” komt de nu timmerwerkplaats. Voorheen waren dit privé vertrekken en kon men alleen vanaf de buitenkant naar binnen. Nu kun je vanuit de centrale ruimte kun je in enkele stappen de in andere vertrekken komen. Westerink Bouwservice Rhenen  heeft de centrale verwarming aangelegd en de ruimte voorzien van een ventilatiesysteem.
Een nette douche- en toiletruimte maakt geheel compleet.
 
Zomer 2016
 
 
 
 
Ga terugBekijk alle foto's